Het ambacht in volle glorie uitdragen

Richard Morssink: "Ik ben van kleins af aan in het vak gegroeid. Het is altijd mijn ding geweest, ik stond al vanaf een jaar of 6 in de bakkerij. Mijn ouders zijn de bakkerij begonnen in 1962 aan de Margrietlaan in Helmond waar deze nog altijd gevestigd is. Ik heb nooit iets anders geambieerd. We zijn er trots op dat het bedrijf in al die jaren constant is geweest qua omzet en grootte. We hebben eigenlijk geen dalen gekend. We willen het ambacht in volle glorie uitdragen en dat is naar ons idee goed gelukt. Ook dat we gestart zijn met het toeleveren van enkele supermarkten is een mooie stap geweest. Hierdoor bieden we de klanten in de regio meer gemak en bredere openingstijden. Dat vinden we erg belangrijk."

Direct bestellen
Image

Vers, lekker en duurzaam!

Bij Morssink Dé Bakker houden we van vers brood, gebak en andere lekkernijen. Maar we houden niet van voedselverspilling. Daarom hebben we een nieuw schap in onze winkel met producten die gisteren gebakken zijn, maar vandaag nog prima zijn om lekker van te genieten. Deze producten worden aangeboden tegen een speciaal tarief met 35% korting. Zo kun je profiteren van onze heerlijke producten voor een lagere prijs, en helpen we samen om voedselverspilling tegen te gaan. Doe mee en kom snel naar onze winkel. Wees er snel bij, want op is op! Morssink Dé Bakker: vers, lekker en duurzaam!

Morssink's specialiteiten

Jantje

Vernoemd naar Richard's vader. Een brood gevuld met krenten, speculaas en spijs. Leuk verpakt als cadeau artikel.

Meer over het Jantje

Corry's Kletscake

Een eerbetoon aan Richard’s moeder. Corry hield van haar klanten en was een echte ‘kletskous’. Luchtige malse latte macchiatto marmercake.

Kletscake bestellen

Luxe vlaaien

Smaak van het seizoen. Noten en chocolade in de herfst, in de winter met een vleugje drank. In de lente en zomer frisse smaken met yoghurt en fruit.

Direct bestellen

Brood

Ons brood blijft zelfs uit de vriezer mals en de korst kruimelt niet. Dat komt doordat we een echt ouderwets recept op basis van een voordeeg gebruiken.

Bekijk alle broden

Worstenbrood

Iedere dag vers gebakken. Gemaakt met hét recept zoals ónze klanten het lekker vinden.

Worstenbroodjes bestellen

Bekijk hoe onze lekkernijen gebakken worden

Tip: Zet het geluid aan (icoontje rechtsonder de video)

Meer video's bekijken